Nosaltres

Excavacions i Transports ROVIRA, S. A.

És una empresa familiar constituïda l'any 1989, seguint els passos de l'antiga empresa fundada pel senyor Josep Rovira Bundó que es remunta a l'any 1968.

La nova empresa es va crear centrant-se en l'activitat del moviment de terres. I sempre ha anat creixent de manera controlada i abastant més camps, senmpre relacionats amb l'obra pública y la construcció

Actualment, està especialitzada en obres, projectes i manteniments d'infraestructures municipals, comarcals, provincials i privades, sense deixar la branca principal que és el moviment de terres i el lloguer de maquinària.

La política de l'empresa

Consisteix en la millora constant dels serveis, la capacitat de resposta davant de qualsevol repte, el treball, la honestedat i el bon tracte amb els clients, així com el respecte al medi ambient. Mode d'eficàcia i qualitat.

I per aconseguir l'excel·lència, compta amb un equip humà preparat i qualificat per realitzar totes les tasques requerides pels nostres clients. Compromesos amb els valors de qualitat, treball en equip i amb esperit de superació constant.